Priser

I butiken anges priserna inkl. moms. I Kassan specificeras all information inklusive moms samt momsen specificerad var för sig.

Vi förbehåller oss rätten att ändra priser vid omständigheter som vi inte rår över (till exempel valutaförändringar, höjda inköps- eller tillverkningspriser eller höjd moms). Därutöver förbehåller vi oss rätten att annullera beställningar där varan är uppenbart felaktigt prissatt.

Betalningsvillkor finns angiven i kassan och specificeras per betalsätt.

Leveranstider
Alla leveranstider på sidan är ungefärliga och vi kan inte garantera att de alltid uppnås, varor som har 1-3 dagars leveranstid angett har vi i lager och om det är annat så är varan tillfälligt slut hos oss och antingen på väg hem eller beställningsvara, vi meddelar alltid dig som kund om det skulle vara en fördröjning i leveransen.

Personuppgifter
I samband med din registrering och/eller beställning godkänner du vår integritetspolicy gällande personuppgifter. 
Därmed godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du kan förvänta dig av oss. Enligt GDPR (dataskyddsförordningen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig.
Kontakta gärna oss via mail så hjälper vi dig.
Vi förbehåller oss rätten att annullera ordrar som innehåller felaktiga personuppgifter och/eller där kunden har betalningsanmärkningar.

Ångerrätt och retur
Som kund har du alltid 30 dagars ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen.
Ångerfristen börjar löpa från den dag du mottagit varan.
En förutsättning är dock att varan är oanvänd och oskadad.

Hör av dig till oss via mail eller telefon vid ångrat köp eller retur. 

Ni har 14 dagar på er att returnera varan från det att meddelandet om ånger har skickats. Ni har dock ovillkorlig ångerrätt och behöver inte invänta vårt besked.
Vi rekommenderar att returen skickas med Postnord som försäkrad försändelse(REK) med spårbart kollinummer.
Kunden står för returkostnad och har ansvaret för varan till dess den har kommit oss tillhanda.
Returer får EJ skickas som postförskott.

 

Returadress

Harvaoutdoors AB

Beväringsgatan 26 

69292 KUMLA

072 2314788

 

Garantier
Du har full garanti på samtliga produkter du köper enligt gällande lagstiftning

Leveranser
Normal leveranstid för lagerförda artiklar är 1-3 dagar, men om varan precis tagit slut från vårat lager så kan din leverans ta lite extra tid.
Då hör vi av oss via mail eller telefon. 

I det fall att leveransen av varan dröjer från vad som avtalats eller från vad som skäligen kan antas utgöra normal leveranstid ber vi dig att kontakta oss snarast möjligt. På så sätt kan vi snabbt och enkelt utreda vad som är orsaken till dröjsmålet. 

Vi använder oss av olika transportbolag för leverans till dig. Förseningar kan uppstå i deras leveranstider. Vi är inte ansvarigt för leveranstiden när paketet övergått till transportbolaget. Vi hjälper gärna dig att reda ut anledningen till en eventuell försening.

Ej uthämtade paket
Vi tar inte ansvar för paket som ej hämtats ut eller då även returnerats till oss.
Du som kund har ansvar för din order och om en ej hämtats ut, och står därför för fraktkostnad.
Det är därför viktigt att du hämtar ut ett paket även om du ångrat ditt köp.
Outlösta paket som returneras till oss debiterar vi 250 SEK till dig som kund, denna kostnad skickas via faktura där även en fakturaavgift på 29 kr tillkommer.